Cookies toestemming

ACM ConsuWijzer gebruikt cookies alleen om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonsgegevens op en delen geen data met derden.

All in Power voldoet niet aan eisen, ACM trekt vergunning in

| Nieuwsbericht

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft de vergunning voor het leveren van elektriciteit ingetrokken van energieleverancier All in Power. De ACM start een regeling om ervoor te zorgen dat klanten energie blijven krijgen. Deze overgangsperiode duurt maximaal tot 5 november 2024. Tot dat moment kunnen klanten niet overstappen.

All in Power heeft de administratie en geldzaken niet op orde. Ook heeft het bedrijf geen goed bestuur. Dat moet wel om energie te mogen leveren. All in Power leverde elektriciteit aan ongeveer 500 klanten. Gas krijgen klanten van Kikker Energie. All in Power was hiervoor wederverkoper.

Bent u klant bij All in Power? En hebt u een contract als consument? Dan kunt u maximaal tot 5 november 2024 niet overstappen. Na deze datum krijgt u een nieuwe leverancier. Het is nu nog niet duidelijk wie dat wordt. U blijft gewoon elektriciteit krijgen. En gas via Kikker Energie.

Nieuwe leverancier

U krijgt vanzelf bericht van uw nieuwe energieleverancier met informatie over uw nieuwe energiecontract. En u kunt kiezen of u bij uw nieuwe energieleverancier wilt blijven of wilt overstappen naar een andere leverancier. Stapt u liever over? Dan hebt u een wettelijke opzegtermijn van maximaal 30 dagen. Tijdens deze opzegtermijn krijgt u elektriciteit en gas van uw nieuwe energieleverancier.

All in Power en uw geld

U krijgt een eindafrekening van All in Power. Krijgt u nog geld? Het is nog niet duidelijk of u dit terugkrijgt. All in Power kijkt of alle schulden betaald kunnen worden. Dus ook schulden aan klanten. Neem contact op met All in Power voor vragen.

Zie ook