Cookies toestemming

ACM ConsuWijzer gebruikt cookies alleen om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonsgegevens op en delen geen data met derden.

All in Power verkoopt klanten aan NextEnergy

| Nieuwsbericht

All in Power heeft haar klanten verkocht. Bent u klant? Vanaf 22 oktober 2024 is NextEnergy uw nieuwe leverancier voor elektriciteit. U hoeft niets te doen. NextEnergy neemt zelf contact met u op. U blijft gewoon elektriciteit krijgen.

All in Power stuurt u een eindafrekening voor het verbruik tot en met 21 oktober 2024. Na deze datum krijgt u elektriciteit van NextEnergy. Gas blijft u krijgen van Kikker Energie. Hebt u na 23 oktober 2024 nog geen informatie ontvangen van NextEnergy? Neem dan contact op.

Vergunning ingetrokken

Op 9 oktober 2024 heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) de vergunning voor het leveren van elektriciteit ingetrokken van energieleverancier All in Power. All in Power had de administratie en geldzaken niet op orde. Ook had het bedrijf geen goed bestuur. Dat moet wel om energie te mogen leveren. All in Power leverde elektriciteit aan ongeveer 500 klanten. Gas krijgen klanten van Kikker Energie. All in Power was hiervoor wederverkoper.

Nieuwe leverancier

U kunt bij NextEnergy blijven of kiezen om over te stappen naar een andere leverancier voor elektriciteit. Stapt u liever over? Dan hebt u 30 dagen opzegtermijn. U kunt dus meteen een nieuwe leverancier zoeken, maar de levering kan pas 30 dagen later beginnen.

U krijgt elektriciteit van NextEnergy totdat de overstap naar de nieuwe leverancier geregeld is. U betaalt dan geen opzegvergoeding. Kijk in uw nieuwe contract voor de precieze opzegtermijn.

Wilt u een leverancier voor elektriciteit en gas samen, of een nieuwe leverancier voor gas? Mogelijk betaalt u dan een opzegvergoeding aan Kikker Energie. Vraag hiernaar en denk na over wat dit betekent.

All in Power en uw geld

U krijgt een eindafrekening van All in Power. Hebt u nog geld tegoed? Het is nog niet duidelijk of u dit terugkrijgt. All in Power kijkt of alle schulden betaald kunnen worden. Dus ook schulden aan klanten. Neem contact op met All in Power voor vragen.

Zie ook